Wil's 11

by The Roof Studio Shah Alam / Malaysia / 2016

37
37 Love 6,302 Visits Published

As this project is situated next to a lake, the designer has made it a point to feature major natural design elements the capture the soothing vibe of its surroundings and translating it into the interior spaces. Personalized through the use of natural wood, the theme of its design is centred on a modern and contemporary style. The main highlight of this project lies in the design of its living room, which sports a full-length, double volume wood-based wall feature matched with sheer curtains that accentuate the magnificence of its existing architectural structure. On top of that, the designer has coated the interior with a stylish neutral colour palette which complements the design features as the minimalist furnishing approach has enabled the space to stay wide and open, promoting a cosy and comfortable ambience.

37 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    As this project is situated next to a lake, the designer has made it a point to feature major natural design elements the capture the soothing vibe of its surroundings and translating it into the interior spaces. Personalized through the use of natural wood, the theme of its design is centred on a modern and contemporary style. The main highlight of this project lies in the design of its living room, which sports a full-length, double volume wood-based wall feature matched with sheer curtains...

    Project details
    • Year 2016
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2016
    • Status Completed works
    • Type Urban Furniture / Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 37 users