Nan architects office

Pontevedra / Spain / 2015

21
21 Love 2,335 Visits Published

The project for our office reflects our image and values. We are different from other studios and we demonstrate it with this space, which determines how clients perceive our practice.


 


It is a design that really represent us and makes our office a comfortable, nice and cozy space. These aspects are key as we spend many hours a day there and it influences our well-being. 


 


As has been mentioned, this space is 100% NAN, both for its warm lighting, its fully functional organization and the chosen materials. 


 


We believe that a good design of the workspace motivates the worker, and this space does it.


 


The space is efficiently organized around a large table oriented to the views, which is the central axis and separates the storage-library area from the exhibition of products. 


 


The available space is maximized to meet our daily needs in a flexible way, whether for individual work, teamwork or meetings.


 


We have chosen a variety of materials, contrasting the coldness of the stone and aluminum with the warmth of the wood and the light, to create a cozy atmosphere.


 


In summary:


 


Esthetic


Style


Comfort


Functionality


Image

21 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project for our office reflects our image and values. We are different from other studios and we demonstrate it with this space, which determines how clients perceive our practice.   It is a design that really represent us and makes our office a comfortable, nice and cozy space. These aspects are key as we spend many hours a day there and it influences our well-being.    As has been mentioned, this space is 100% NAN, both for its warm lighting, its fully functional...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 21 users