Huys Europa | Void interieurarchitectuur

Amsterdam / Netherlands / 2015

43
43 Love 14,411 Visits Published

NL - Aan de Piet Heinkade in Amsterdam heeft VOID een ontwerp gemaakt voor Huys Europa. Het voormalige hoofdkantoor van Ahold is omgebouwd tot een multi-tenant gebouw in opdracht van eigenaar Altera Vastgoed b.v. 


Samen met Cerius Projects B.V wonnen wij hiervoor in 2013 de pitch. Cerius is verantwoordelijk voor het projectmanagement van dit bijzondere interieurproject aan het IJ. Daarbij werd BGMW gevraagd te zorgen voor de visuele communicatie.


Het karakteristieke oranje pand van de Architecten Cie in het Oostelijk havengebied is op de begane vloer ingericht met een lounge voor algemeen gebruik. De vier bovengelegen verhuurbare kantoorlagen inclusief voorzieningen zijn gerenoveerd. Het gebouw kreeg tevens twee nieuwe grote entreepuien.
Het achtergelegen buitengebied wordt momenteel heringericht.

43 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    NL - Aan de Piet Heinkade in Amsterdam heeft VOID een ontwerp gemaakt voor Huys Europa. Het voormalige hoofdkantoor van Ahold is omgebouwd tot een multi-tenant gebouw in opdracht van eigenaar Altera Vastgoed b.v.  Samen met Cerius Projects B.V wonnen wij hiervoor in 2013 de pitch. Cerius is verantwoordelijk voor het projectmanagement van dit bijzondere interieurproject aan het IJ. Daarbij werd BGMW gevraagd te zorgen voor de visuele communicatie. Het karakteristieke oranje pand van de...

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Business Centers
    Archilovers On Instagram
    Lovers 43 users