Apartment MGA

Rio De Janeiro / Brazil / 2010

14
14 Love 2,042 Visits Published

The project of this apartment, originally with four suites, privileged the integration of the spaces, transforming into only two suites the existing area: the first to a master suite with generous proportions and the second to receive guests, with smaller area.
The balcony also was integrated to living room valuing the views for the Rodrigo de Freitas Lagoon, the Dois Irmãos Hill and the Corcovado. Also, provided the expansion of social area, dining and living room.
The chosen furniture presents the great mobility and makes possible diverse configurations in the layout, in accordance with each demand of the property and the frequent parties organized by the owner.
The circulation aisle was transformed into a gallery, a special owner’s request to install his collection of art.
A central block coated by wooden shelters the suites, parallel to this volume a generous corridor with 2,50sqm of width binds living to the kitchen.

14 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project of this apartment, originally with four suites, privileged the integration of the spaces, transforming into only two suites the existing area: the first to a master suite with generous proportions and the second to receive guests, with smaller area.The balcony also was integrated to living room valuing the views for the Rodrigo de Freitas Lagoon, the Dois Irmãos Hill and the Corcovado. Also, provided the expansion of social area, dining and living room.The chosen furniture...

    Project details
    • Year 2010
    • Work finished in 2010
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 14 users