Projecte d'un pati d'illa de cases | Maria Arumí Cubinsà

1
1 Love 575 Visits Published

CONCEPTE


La idea del projecte és que el jardí estigui tot l’any en vida i sigui un canvi constant tot l’any mitjançant la vegetació. Amb això es vol que tot l’any hi hagi algun canvi en les fulles, les flors de totes les plantes com en els arbres, els del perimetre són de fulla perenne i els interiors de fulla caduca. Això també es reflacteix en les plantes ja que durant tot l'any hi ha floració d'unes flors o altres per tant és un parc que està florit tot l'any.


La imatge que es vol donar en el parc és de colors molt contrastats entre el verd de les plantes tapizants i la floració de les plantes i el canvi de color del fullatge dels arbres.


En aquest espai es vol donar una continuïtat en tot l’espai sobretot en el terra ja que en tot el perímetre s’utilitza el mateix material de diferent manera per donar aquesta continuïtat.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    CONCEPTE La idea del projecte és que el jardí estigui tot l’any en vida i sigui un canvi constant tot l’any mitjançant la vegetació. Amb això es vol que tot l’any hi hagi algun canvi en les fulles, les flors de totes les plantes com en els arbres, els del perimetre són de fulla perenne i els interiors de fulla caduca. Això també es reflacteix en les plantes ja que durant tot l'any hi ha floració d'unes flors o...

    Project details
    • Status Unrealised proposals
    • Type Parks, Public Gardens
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users