apartment at póvoa de varzim

Povoa de Varzim / Portugal / 2015

60
60 Love 4,310 Visits Published

The project was based on the transformation of a 95m2 seafront apartment, for seasonal use, mainly out of the bathing season.


The existing space permitted a program with a generous living room with included kitchen area, two suites, a niche with bunk beds, a communal bathroom and a pantry.


In the project the view to the sea was privileged.


Once again the chosen material – oak wood – was decisive in building a space identity.


 


 

60 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project was based on the transformation of a 95m2 seafront apartment, for seasonal use, mainly out of the bathing season. The existing space permitted a program with a generous living room with included kitchen area, two suites, a niche with bunk beds, a communal bathroom and a pantry. In the project the view to the sea was privileged. Once again the chosen material – oak wood – was decisive in building a space identity.    

    Archilovers On Instagram
    Lovers 60 users