Manly

New South Wales / Australia / 2015

30
30 Love 2,772 Visits Published

The project saw the redesign of an outdated rabbit warren early 90's apartment, in to a chic coastal residence focusing on warm natural materials. the apartment, owned by a recently retired couple, was designed to create inviting open plan living spaces, juxtaposed with tranquil private spaces hidden behind doors set in to the curved timber feature wall.

30 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    The project saw the redesign of an outdated rabbit warren early 90's apartment, in to a chic coastal residence focusing on warm natural materials. the apartment, owned by a recently retired couple, was designed to create inviting open plan living spaces, juxtaposed with tranquil private spaces hidden behind doors set in to the curved timber feature wall.

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 30 users