FOOD COURT MONZA

New ECO- Food Court in the Auchan Shopping Mall – Monza Monza / Italy / 2015

3
3 Love 1,272 Visits Published

We have designed and realized a new central food court area, shared in common with the closest commercial units, giving the idea to remind to the external park area thanks to the material used for the ceiling covering (Moss wall) for the first time. 


The result is a natural atmosphere, eco sustainable, with the particular property to clean air naturally. The success is to have changed the flows of people, happy to live this new area.


 


 

3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    We have designed and realized a new central food court area, shared in common with the closest commercial units, giving the idea to remind to the external park area thanks to the material used for the ceiling covering (Moss wall) for the first time.  The result is a natural atmosphere, eco sustainable, with the particular property to clean air naturally. The success is to have changed the flows of people, happy to live this new area.    

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Shopping Malls
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users