Design interior living casa stil clasic

Portofoliu design interior clasic Bucharest / Romania / 2015

0
0 Love 1,466 Visits Published

Proiect design interior living realizat in stil clasic de lux  pentru resedinta privata in Constanta. Fiecare dintre noi are nevoie de un loc in care sa se poata bucura cu adevarat de relaxare, liniste, in care sa-si primeasca prietenii, un loc in care sa respire libertate si stil. Acest loc, amenajat chiar in spatiul propriei locuinte poarta numele de living. Asa cum ii spune si numele, livingul este locul in care ne petrecem cele mai frumoase si in aceasi timp active momente din viata. De obicei aici relaxarea sa imbina cu momentele mai tensionate, linistea cu clipele pline de distractie, introspectia cu orele in sir petrecute de vorba cu cei mai buni prieteni.


Unii considera livingul cea mai importanta camera a locuintei, si pe buna dreptate nici nu putem sa-i contrazicem. De aceea sunt cu totii de acord cand spunem ca amenajarea livingului reprezinta o provocarea frumoasa care merita dusa pana la capat. Traind intr-o realitate a vitezei, dominate de comoditate si simplitate, modernismul reprezinta stilul potrivit pentru decorarea intregii case si cu precadere a livingului.


pagina web: http://www.nobili-interior-design.ro


 


 

0 users love this project
Comments
  comment
  user
  Enlarge image

  Proiect design interior living realizat in stil clasic de lux  pentru resedinta privata in Constanta. Fiecare dintre noi are nevoie de un loc in care sa se poata bucura cu adevarat de relaxare, liniste, in care sa-si primeasca prietenii, un loc in care sa respire libertate si stil. Acest loc, amenajat chiar in spatiul propriei locuinte poarta numele de living. Asa cum ii spune si numele, livingul este locul in care ne petrecem cele mai frumoase si in aceasi timp active momente din viata....

  Project details
  • Year 2015
  • Work started in 2015
  • Work finished in 2015
  • Status Completed works
  • Type Multi-family residence / Interior Design
  Archilovers On Instagram