Burr & Co

Edinburgh / United Kingdom / 2015

31
31 Love 4,521 Visits Published

The design treatment for Burr & Co, where every single element is new as this was a converted and un-listed space, follows a similar colourway, but includes more obviously contemporary elements, including deep blue-green ceramic tiling and a special lighting display of ceramic pendants in varying sizes in the same blue-green colourway. Flooring and wall-panelling is in light oak and the banquette seating is in blue leather. A central feature, directly below the centrepiece lighting, is a wonderful long and bespoke oak refectory bench with seats, which pivot under the bench when not in use.

31 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The design treatment for Burr & Co, where every single element is new as this was a converted and un-listed space, follows a similar colourway, but includes more obviously contemporary elements, including deep blue-green ceramic tiling and a special lighting display of ceramic pendants in varying sizes in the same blue-green colourway. Flooring and wall-panelling is in light oak and the banquette seating is in blue leather. A central feature, directly below the centrepiece lighting, is a...

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Restaurants / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 31 users