Hoval Hungary Headquarters

Veresegyház / Hungary / 2014

0
0 Love 854 Visits Published

Renovation of this building serve a dual purpose: in the interior we created better functionality, and on the outside we refreshed the outdated facades. Besides the renewal of the office-areas we created community spaces as well, and we open up the entire ground floor to the wider public. This way the plan opens up the individual offices and fills the building with real social networking functions. The previously closed facades open up and honestly display the inner workflow: the renewed building reflects reliability and transparency.

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Renovation of this building serve a dual purpose: in the interior we created better functionality, and on the outside we refreshed the outdated facades. Besides the renewal of the office-areas we created community spaces as well, and we open up the entire ground floor to the wider public. This way the plan opens up the individual offices and fills the building with real social networking functions. The previously closed facades open up and honestly display the inner workflow: the renewed...

    Project details
    • Year 2014
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Showrooms/Shops / Interior Design
    Archilovers On Instagram