Residence Jiang

New Taipei City / Taiwan / 2015

2
2 Love 1,149 Visits Published

Nowadays people acknowledge the importance of openness in the dwelling environment, and so is this case.  From the entrance, a medium high cabinet is used as a screen to create a partially penetrating sight yet keep the cushioning effect of entryway, which is then clearlyseparated from the living room through the change of ceiling and other materials.  The original kitchen and dining room is partially knocked through, and the connection between living room and kitchenbecomes more flexible and mobile due to the double wing sliding door.


  


Contracting with the rough and humanistic feeling of stone and wood, or the elegant bronze and baking finish, the points, lines and surfaces designed in curve style bringsgraceful and fascinating mixture into the space through texture, material and soft shape.

2 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Nowadays people acknowledge the importance of openness in the dwelling environment, and so is this case.  From the entrance, a medium high cabinet is used as a screen to create a partially penetrating sight yet keep the cushioning effect of entryway, which is then clearlyseparated from the living room through the change of ceiling and other materials.  The original kitchen and dining room is partially knocked through, and the connection between living room and kitchenbecomes more...

    Project details
    • Year 2015
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users