House in Gondizalves

Gondizalves / Portugal / 2015

1
1 Love 406 Visits Published

The project redesigns the living room and kitchen of an apartment in Gondizalves, Braga. The existing spaces, cramped and unfitting the client needs were completely demolished generating a wide open room, where the dining and living areas coexist harmoniously. Sanitary facilities were reformulated by the introduction of new coatings and by the redefinition of sanitary ware. On the bedrooms, in very good conditions, there was only a brief intervention on the walls and ceilings.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project redesigns the living room and kitchen of an apartment in Gondizalves, Braga. The existing spaces, cramped and unfitting the client needs were completely demolished generating a wide open room, where the dining and living areas coexist harmoniously. Sanitary facilities were reformulated by the introduction of new coatings and by the redefinition of sanitary ware. On the bedrooms, in very good conditions, there was only a brief intervention on the walls and ceilings.

    Project details
    • Year 2015
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users