Bow Road, London

London / United Kingdom / 2015

1
1 Love 373 Visits Published

In the space created by the two proposed residential blocks a Home Zone courtyard space is proposed. This is a shared type space and integrates a toddlers play area and two disabled parking spaces. All surfaces throughout the scheme are flush. Due to the limited potential for planting the vertical faces of walls and buildings have been used for climbing plants.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    In the space created by the two proposed residential blocks a Home Zone courtyard space is proposed. This is a shared type space and integrates a toddlers play area and two disabled parking spaces. All surfaces throughout the scheme are flush. Due to the limited potential for planting the vertical faces of walls and buildings have been used for climbing plants.

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2015
    • Status Current works
    • Type Multi-family residence / Social Housing
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users