Glass & Moss

Moscow / Russian Federation / 2015

9
9 Love 1,789 Visits Published

Experimental living room in a country house, designed like eco-loft. Almost all the furniture in the room is made of glass, and inside glass structures we installed plant compositions with lightboxes. On the ceiling we placed parametric composition of slats, that make ceiling look wavy and breathable.


Living room was made in the frame of TV-show Cottage Response, NTV-channel


Architect Michail Novinskiy, 2015

9 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    Experimental living room in a country house, designed like eco-loft. Almost all the furniture in the room is made of glass, and inside glass structures we installed plant compositions with lightboxes. On the ceiling we placed parametric composition of slats, that make ceiling look wavy and breathable. Living room was made in the frame of TV-show Cottage Response, NTV-channel Architect Michail Novinskiy, 2015

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2015
    • Client Privat person
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Furniture design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 9 users