Das GERBER Shopping Mall

Stuttgart / Germany / 2014

33
33 Love 9,061 Visits Published

The interior was designed to position the GERBER as a key location and leading city address. Its main axes successfully negotiate the terrain topography and connect the city centre with its neighbouring quarters. The GERBER itself is more of an urban boulevard than a mall. A high-end design throughout makes it viable in the long term, while remaining a low-threshold location for those less interested in luxury. Trademarks of the mall include its high quality environment, easy orientation and spatial elements with a strong recognition value.


 The GERBER introduces a new retail boulevard and highly desirable location for the modern shopping experience. Flowing movements guide the consumer down a bend into the mall and create a light atmosphere with soft transitions and generous visual connections between the three retail levels. The design of the interior space effectively entices the city indoors.

33 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The interior was designed to position the GERBER as a key location and leading city address. Its main axes successfully negotiate the terrain topography and connect the city centre with its neighbouring quarters. The GERBER itself is more of an urban boulevard than a mall. A high-end design throughout makes it viable in the long term, while remaining a low-threshold location for those less interested in luxury. Trademarks of the mall include its high quality environment, easy orientation and...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 33 users