Apartment in Karaliauciaus street, Vilnius

Vilnius / Lithuania / 2014

30
30 Love 4,290 Visits Published

Structural changes in the floor plan were required in order to accommodate the needs of the clients. The large living room space was separated by a piece of multifunctional furniture, creating space for the parents' bedroom. The bathroom was moved to the former storage room, this way we created space for the kitchen. In the new setup, the dining room was moved to the former kitchen space. Tall closets were inserted in the hallway to create storage facilities.


The living area of the apartment has got a moderately bleached oak color scheme, supplemented by gray and lilac combinations. Fresh blue tones dominate in the nursery and the bedroom.

30 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Structural changes in the floor plan were required in order to accommodate the needs of the clients. The large living room space was separated by a piece of multifunctional furniture, creating space for the parents' bedroom. The bathroom was moved to the former storage room, this way we created space for the kitchen. In the new setup, the dining room was moved to the former kitchen space. Tall closets were inserted in the hallway to create storage facilities. The living area of the apartment...

    Project details
    • Year 2014
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 30 users