Το έργο στην εταιρεία Pharmanet στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα | La Mercanti

Ένα εξαιρετικό έργο σε συνεργασία με την Pharmanet στην Ελλάδα, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την όμορφη Θεσσαλονίκη. Thessaloniki / Greece / 2012

2
2 Love 1,251 Visits Published

Είχε προηγηθεί μια συνάντηση με τους κύριους Κώστα Γεωργιάδη και Σταύρο Σταυρίδη στα γραφεία μας, στο San Benedetto del Tronto: αναζητούσαν μια εταιρεία ιταλικών ειδών επίπλωσης γραφείου, η οποία θα μπορούσε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επαγγελματική σχεδίαση και τον εξοπλισμό των νέων γραφείων τους.
Μετά από τη διεξαγωγή εργονομικών αξιολογήσεων, την κατάρτιση εσωτερικών διαρρυθμίσεων και την παροχή υπηρεσιών στρατηγικής συνεργασίας, επέλεξαν την εταιρεία La Mercanti: ένα συνεργάτη με την ικανότητα να αναγνωρίζει, να εφαρμόζει και να διεκπεραιώνει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους.


Έργο Pharmanet:
Γυάλινοι διαχωριστικοί τοίχοι Citterio: ένας απλός τοίχος μεταμορφώνεται σε αντικείμενο διακόσμησης, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ηχομόνωση.
Διευθυντικά γραφεία Iponti του οίκου Abbondi: τα έπιπλα γραφείου οφείλουν να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και αισθητικής έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Έπιπλα εξωτερικού χώρου Roda για την περιοχή γύρω από την πισίνα.

2 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Είχε προηγηθεί μια συνάντηση με τους κύριους Κώστα Γεωργιάδη και Σταύρο Σταυρίδη στα γραφεία...

    Project details
    • Year 2012
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users