Family house Vaňov

Vanovice / Czech Rep. / 2012

3
3 Love 623 Visits Published

Object is difficult to access, located on a steep basalt slope above the village. Garden is facing northeast.
On the other hand there is a positive side to it - an exceptionally beautiful view on the river. Builder feels a very strong connection to this place, as there used to be a small weekend cottage built by his grandparents.


New house is therefore created as a harmony composed by fragments of nature, ships on the river, weekend gardening and nostalgia... New house is continuation of the story of the original cottage.

3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Object is difficult to access, located on a steep basalt slope above the village. Garden is facing northeast.On the other hand there is a positive side to it - an exceptionally beautiful view on the river. Builder feels a very strong connection to this place, as there used to be a small weekend cottage built by his grandparents. New house is therefore created as a harmony composed by fragments of nature, ships on the river, weekend gardening and nostalgia... New house is continuation of the...

    Project details
    • Year 2012
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Lighting Design
    Lovers 3 users