L Apartement

Paris / France / 2013

37
37 Love 4,251 Visits Published

This typical Parisian pavilion late 19th had suffered a series of works, modifications and other changes over time taking him to use a confusing and cluttered space.


The place has been completely redesigned in terms of usage and traffic. The idea was to restore volume to the whole, new life, so that every living space is adequately house.


 


[FR]


Cet ancien deux pièces a été repensé come un espace ouvert. A l’inverse de l’idée d’un loft ou tout se voit immédiatement, ici, les espaces et les fonctions se dévoilent discrètement, puis s’affirment dans leur identité.


L’ensemble s’articule autour d’un gnra mur bleu, courbe, il crée les séparations et acompagne le regard entre la cuisne et le salon.


La salle de abin est une mise en scène ouverte en tête de lit.

37 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This typical Parisian pavilion late 19th had suffered a series of works, modifications and other changes over time taking him to use a confusing and cluttered space. The place has been completely redesigned in terms of usage and traffic. The idea was to restore volume to the whole, new life, so that every living space is adequately house.   [FR] Cet ancien deux pièces a été repensé come un espace ouvert. A l’inverse de l’idée d’un...

    Project details
    • Year 2013
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Lighting Design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 37 users