MAC HOUSE

Suceava / Romania / 2011

1
1 Love 705 Visits Published

TECTO'S CONTACT WITH THIS HOUSE BEGAN WHEN THE STRUCTURE WAS ALREADY BUILT (AFTER ANOTHER ARCHITECT’S PROJECT).


THE CLIENTS WERE EAGER TO ACHIEVE THE HIGHEST STANDARDS OF COMFORT AND QUALITY SO WE AIMED TO CREATE AN ELEGANT ATMOSPHERE, SURPASSING THE BORDERS OF CURRENT TENDENCIES THROUGH SELECTED MATERIALS (WOOD, STONE) AND ALSO GENERATE A WARM AND HUMANE AMBIANCE ON THE UPPER FLOOR.


EACH SPACE HAS A UNIQUE IDENTITY THROUGH THE DYNAMIC JUXTAPOSITION OF FINISHES AND SUBTLE ACCENTS TO THE MAINLY STRAIGHT LINES THAT SHAPE THE ROOMS.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    TECTO'S CONTACT WITH THIS HOUSE BEGAN WHEN THE STRUCTURE WAS ALREADY BUILT (AFTER ANOTHER ARCHITECT’S PROJECT). THE CLIENTS WERE EAGER TO ACHIEVE THE HIGHEST STANDARDS OF COMFORT AND QUALITY SO WE AIMED TO CREATE AN ELEGANT ATMOSPHERE, SURPASSING THE BORDERS OF CURRENT TENDENCIES THROUGH SELECTED MATERIALS (WOOD, STONE) AND ALSO GENERATE A WARM AND HUMANE AMBIANCE ON THE UPPER FLOOR. EACH SPACE HAS A UNIQUE IDENTITY THROUGH THE DYNAMIC JUXTAPOSITION OF FINISHES AND SUBTLE ACCENTS TO THE...

    Project details
    • Year 2011
    • Work finished in 2011
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Lighting Design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users