LOOP in Tianjin

Tianjin / China / 2012

10
10 Love 3,614 Visits Published

Spaces of free curved lines for each function surrounds "Upper Courtyard" where children enjoy playing with a safe environment. There are three times of cone-shaped glass on the “Upper Courtyard”, giving natural light to “Lower Courtyard”. “Dug-up Circle Plaza” and “Piled-up Circle Plaza” trigger activities for children. A rainbow pattern along with a circle delights the space of white.

10 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Spaces of free curved lines for each function surrounds "Upper Courtyard" where children enjoy playing with a safe environment. There are three times of cone-shaped glass on the “Upper Courtyard”, giving natural light to “Lower Courtyard”. “Dug-up Circle Plaza” and “Piled-up Circle Plaza” trigger activities for children. A rainbow pattern along with a circle delights the space of white.

    Project details
    • Year 2012
    • Work finished in 2012
    • Client Sino-Ocean Land Holdings Limited
    • Status Completed works
    • Type Kindergartens
    Archilovers On Instagram
    Lovers 10 users