Penthouse in Valencia

Valencia / Spain / 2014

64
64 Love 4,070 Visits Published

We went for a big central space kitchen/dinning room located at the house’s entrance. This central area, along with the living room, make the day area.


These two main rooms have access to the outdoors terrace that has now become an import part of the attic, thus satisfying one of the client’s main demands.


This area becomes the great “leading character” upon arrival at the attic.


The relations area (rest rooms, dressing room and distributing hall) was the only area in the whole attic where the height was slightly lowered. This allowed for all the necessary climate-control and housing electronics to be installed without compromising the rest of the attic’s height.


Finally the night area was made up of three equally-sized living rooms that are naturally lit by the central courtyard.


 

64 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    We went for a big central space kitchen/dinning room located at the house’s entrance. This central area, along with the living room, make the day area. These two main rooms have access to the outdoors terrace that has now become an import part of the attic, thus satisfying one of the client’s main demands. This area becomes the great “leading character” upon arrival at the attic. The relations area (rest rooms, dressing room and distributing hall) was the only area in...

    Project details
    • Year 2014
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2014
    • Contractor ELO Construcciones
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram
    Lovers 64 users