Shoku Lounge by Gurunavi

Osaka Prefecture / Japan / 2014

138
138 Love 8,516 Visits Published

We piled up pieces of wooden panels to build the interior like topography. Various kinds of food-related items are laid out on this wooden ground. We expected that the chemistry would be just right for eating and the wooden stratum.


Layered configuration has also been designed for V&A at Dundee. This lounge is in a way like a nesting inside V&A.   


 


[JP]


ぐるナビ


木の板を積み重ねて、地形のようなインテリアを作った。木で作られた大地の中に、「食」に関わる様々なアイテムが並べられる。食べるという行為と、木でできた地層とは相性がいいと考えた。


層状のもので地形を作る手法は、ヴィクトリア・アルバート・ダンディーでも試みられている。その意味で、これはヴィクトリア・アルバート・ダンディーの一種の入れ子のような存在である。

138 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    We piled up pieces of wooden panels to build the interior like topography. Various kinds of food-related items are laid out on this wooden ground. We expected that the chemistry would be just right for eating and the wooden stratum. Layered configuration has also been designed for V&A at Dundee. This lounge is in a way like a nesting inside V&A....

    Project details
    • Year 2014
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Business Centers / Offices/studios / Conference Centres / Bars/Cafés / Restaurants / Interior Design / Lighting Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 138 users