PHYSIOTHERAPY CLINIC INNOVA

Acondicionamiento de local para clínica de fisioterapia Vigo / Spain / 2013

2
2 Love 993 Visits Published

The project consists in the transformation of an existing building garage in a physiotherapy clinic. The building is located between dividing walls, for this reason there are only two facades, the main one, in the frontal face to the mall Suárez Llanos, and the other one opens to an outdoor area which is part of the building.
The local has a elongated shape, being closer the frontal part, and getting a bit bigger on the bottom area.
A central circulation, structures the space, having two bands boxes on each side of the corridor..
It is proposing a translucent enclosure to the corridor, creating a very bright place

2 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project consists in the transformation of an existing building garage in a physiotherapy clinic. The building is located between dividing walls, for this reason there are only two facades, the main one, in the frontal face to the mall Suárez Llanos, and the other one opens to an outdoor area which is part of the building. The local has a elongated shape, being closer the frontal part, and getting a bit bigger on the bottom area. A central circulation, structures the space, having two...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2013
    • Client INNOVA FISIOTERAPIA
    • Status Completed works
    • Type Nursing homes, rehabilitation centres / Interior Design / Lighting Design / Furniture design / Product design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users