D+T Apartment | Marcel Luchian

Chisinau / Moldova / 2014

2
2 Love 834 Visits Published

Orice constructie arhitecturala fie apartament sau intreg bloc locativ reprezinta o opurtunitate pentru orice arhitect sau designer. O opurtunitate de a-si exprima cele mai trasnite idei, cele mai originale viziuni. Cu cit mai complex este planul intial cu atit mai intriganta devine provocarea ulterioara.
Din start, cind s-a inceput lucrul la acest proiect am inteles ca planul initial al apartamentului v-a suferi schimbari. Pentru a aduce un feeling care a satisface exigentile proprietarilor, s-a recurs la modificarea fundamentala a odailor. A fost eliminat unul din cele doua blocuri sanitare, balconul, livingul cit si dormitorul matrimonial toate au suferit modificari considerabile. Ca sistem de incalzire sa ales sistemul de incalzire radianta incorporata in pardosea. Am optat pentru o gama a materialelor folosita cum ar fi, teracota, tencuiala decorativa, parchet laminat dar cu o diversificare larga de culori si texturi. Rezultatul final: un design optim cu stil si gust excat ceea ce atit contractorul cit si noi cautam.
Studioul nostru este deschis spre o colaborare durabila cu persoane si companii dinamice care sunt in cautarea a ceva care sa-i caracterizeze si sa le evidentieze activitatea si felul de a fi.

2 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Orice constructie arhitecturala fie apartament sau intreg bloc locativ reprezinta o opurtunitate pentru orice arhitect sau designer. O opurtunitate de a-si exprima cele mai trasnite idei, cele mai originale viziuni. Cu cit mai complex este planul intial cu atit mai intriganta devine provocarea ulterioara. Din start, cind s-a inceput lucrul la acest proiect am inteles ca planul initial al apartamentului v-a suferi schimbari. Pentru a aduce un feeling care a satisface exigentile proprietarilor,...

    Project details
    • Year 2014
    • Status Current works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Furniture design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users