+ Giulio Cesare

Casa per una famiglia Milan / Italy / 2010

81
81 Love 9,039 Visits Published
An apartment in the early twentieth century is converted into a bright open space through spatial solutions and housing options dictated by an accurate reflection of contemporary living.
Knocked down the interior partitions that fractured the environments, space opens up in the sunlight and the view of the surrounding green. The works bring to the surface the old floors in decorated cementine, recovered and maintained in the new plan distribution as multicolored carpets and bound together by a new flooring in concrete.
81 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    An apartment in the early twentieth century is converted into a bright open space through spatial solutions and housing options dictated by an accurate reflection of contemporary living. Knocked down the interior partitions that fractured the environments, space opens up in the sunlight and the view of the surrounding green. The works bring to the surface the old floors in decorated cementine, recovered and maintained in the new plan distribution as multicolored carpets and bound together by a...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 81 users