Infinity Bamboo Forest

Wuxi / China / 2014

8
8 Love 1,852 Visits Published
Concept and background At the beginning this annex building of public passage which necessary to lead to the main building. The main buildings concept came from Japanese culture. So that's why we use bamboo image for this space. It is like typical Japanese architectures passage. And this project has limited budget and space and time. We decide to cut out some space for design. Just use one straight space for 20 meters passage and the other space use for storage. We concentrate on one passage design. Seeking infinite extent in a finite world. It is only for visual but we can find infinity space in there.
8 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Concept and background At the beginning this annex building of public passage which necessary to lead to the main building. The main buildings concept came from Japanese culture. So that's why we use bamboo image for this space. It is like typical Japanese architectures passage. And this project has limited budget and space and time. We decide to cut out some space for design. Just use one straight space for 20 meters passage and the other space use for storage. We concentrate on one passage...

    Project details
    • Year 2014
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2014
    • Status Completed works
    • Type Exhibitions /Installations
    Archilovers On Instagram
    Lovers 8 users