Dalston House

London / United Kingdom / 2013

76
76 Love 26,036 Visits Published
The brief was to create a family house that was minimal but not minimalist, with sleek spaces that still had personality. HÛT addressed the brief by creating a home that preserved the character of the existing building and merged this with exciting modern design. The major architectural addition came in the form of two slick black boxes to the rear of the property. These structures enclose a new staircase that leads down to large open-plan basement level, an area that forms the social heart of the property
76 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The brief was to create a family house that was minimal but not minimalist, with sleek spaces that still had personality. HÛT addressed the brief by creating a home that preserved the character of the existing building and merged this with exciting modern design. The major architectural addition came in the form of two slick black boxes to the rear of the property. These structures enclose a new staircase that leads down to large open-plan basement level, an area that forms the social heart of...

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 76 users