Condomínio Reserva da Serra

Condomínio residencial na serra gaúcha Canela / Brazil / 2004

1
1 Love 794 Visits Published
One of our early work, this project sought his inspiration in the Italian colonization. The plant selection was designed to bring beauty all year. The club house is surrounded by lush native forest and mountain climate lets you create a European climate in southern Brazil
1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    One of our early work, this project sought his inspiration in the Italian colonization. The plant selection was designed to bring beauty all year. The club house is surrounded by lush native forest and mountain climate lets you create a European climate in southern Brazil

    Project details
    • Year 2004
    • Work started in 2001
    • Work finished in 2004
    • Client Maiojama
    • Status Completed works
    • Type Parks, Public Gardens / Neighbourhoods/settlements/residential parcelling
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users