AH HOUSE

São Paulo / Brazil / 2012

42
42 Love 7,760 Visits Published
This residence, located in a very special neighborhood in Sao Paulo, Brazil, has been designed to provide full integration from gardens to living areas. Protected from the street by a huge stone wall, the transition between interior/exterior happens naturally. Living rooms are transformed into large balconies, gently framed by architecture. The walls were contemporary artwork and furniture brings together a collection of vintage pieces mixed with family memories.
42 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This residence, located in a very special neighborhood in Sao Paulo, Brazil, has been designed to provide full integration from gardens to living areas. Protected from the street by a huge stone wall, the transition between interior/exterior happens naturally. Living rooms are transformed into large balconies, gently framed by architecture. The walls were contemporary artwork and furniture brings together a collection of vintage pieces mixed with family memories.

    Project details
    • Year 2012
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 42 users