Architecture and Design Studio sanahuja&partners

Renovation project for an architecture and design studio. Valencia / Spain / 2009

100
100 Love 8,451 Visits Published
The headquarters of sanahuja&partners, in the city of Valencia, has given us the opportunity to redefine the traditional architecture studio and open it to an interdisciplinary approach. The chosen venue is a space situated in the central district of Ruzafa, one of the most culturally and artistically active neighborhoods in the city.

The inner courts are used as light atriums and ventilation shafts. They work very well as elements of environmental adaptation to our climate area, and they improve the facility’s energy efficiency by taking full advantage of the natural resources.
100 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The headquarters of sanahuja&partners, in the city of Valencia, has given us the opportunity to redefine the traditional architecture studio and open it to an interdisciplinary approach. The chosen venue is a space situated in the central district of Ruzafa, one of the most culturally and artistically active neighborhoods in the city. The inner courts are used as light atriums and ventilation shafts. They work very well as elements of environmental adaptation to our climate area, and they...

    Project details
    • Year 2009
    • Work started in 2008
    • Work finished in 2009
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios
    Archilovers On Instagram
    Lovers 100 users