VD HOUSE

STUDIO GT Curitiba / Brazil / 2013

34
34 Love 4,901 Visits Published
Projetado para uma jovem família, o arquiteto Guilherme Torres projetou os interiores desse apartamento, que tem uma vista privilegiada para um campo de golfe em Curitiba, no sul do Brasil. The architect Guilherme Torres designed this apartment to meet the expectations and needs of a young family. Situated in Curitiba, Southern Brazil, the apartment has a privileged view of a golf course. Partindo de uma base já existente, o arquiteto optou por revestir todas as paredes com um delicado trabalho de marcenaria. Desta forma, foi possível ocultar várias portas e também disfarçar reentrâncias das paredes, criando armários ocultos. Este recurso permitiu que as atenções se voltassem para a parede de vidro que revela a linda paisagem do clube vizinho. Starting from a pre-existing base, the architect chose to coat all the walls with carved woodwork. In doing so, he managed to hide several doors and disguise wall recesses, while at the same time creating hidden storage. The design has drawn all the attention to a glass wall which reveals the delightful view of the neighboring golf course. Um grande volume de pedra cria um nicho para lareira e atravessa toda a extensão do living, criando um aparador para a mesa de refeições que é perfeitamente integrado a arquitetura do espaço. Poucos móveis, quase todos de design do arquiteto, compõem esta decoração flúida, jovem e brasileira, mas com DNA internacional. A large volume of stone creates a niche for the fireplace and decorates the whole of the living room, forming a sideboard for the dining table, which is perfectly integrated into the other architectural features of the project. Little furniture, mostly designed by the architect himself, enhance the smooth, young and Brazilian decoration, but with international DNA.
34 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Projetado para uma jovem família, o arquiteto Guilherme Torres projetou os interiores desse apartamento, que tem uma vista privilegiada para um campo de golfe em Curitiba, no sul do Brasil. The architect Guilherme Torres designed this apartment to meet the expectations and needs of a young family. Situated in Curitiba, Southern Brazil, the apartment has a privileged view of a golf course. Partindo de uma base já existente, o arquiteto optou por revestir todas as paredes com um delicado...

    Project details
    • Year 2013
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Multi-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 34 users