Nuovo asilo nido

New kindergarten Morciano di Romagna / Italy / 2009

6
6 Love 1,945 Visits Published
Taking advantage of the sloping site, the service area was arranged on two floors: pantry, loundery and storage at the lower level facing the driveway, kitchen and other spaces for staff upstairs at the same level of the classrooms. A spacious living room, facing a wide porch on the east, connects the services area with the three classrooms facing the garden towards south and protected by a cantilever roof in order to optimize the relationship with the sun.
6 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Taking advantage of the sloping site, the service area was arranged on two floors: pantry, loundery and storage at the lower level facing the driveway, kitchen and other spaces for staff upstairs at the same level of the classrooms. A spacious living room, facing a wide porch on the east, connects the services area with the three classrooms facing the garden towards south and protected by a cantilever roof in order to optimize the relationship with the sun.

    Project details
    • Year 2009
    • Work started in 2007
    • Work finished in 2009
    • Main structure Mixed structure
    • Client Comune di Morciano
    • Status Completed works
    • Type Kindergartens
    Archilovers On Instagram
    Lovers 6 users