Filter House

London / United Kingdom / 2010

47
47 Love 5,448 Visits Published
New build gallery, studio, house and apartment for graphic and theatre designer clients. The proposal acts as a filter of its context, but also its varying programme. The layers of programme overlap and contract as required to provide public, semi public and private spaces. The louvres function not only to provide privacy and security, but also function as a filter to mitigate the hard urban environment and create a comfortable condition inside, like having a forest around the building.
47 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    New build gallery, studio, house and apartment for graphic and theatre designer clients. The proposal acts as a filter of its context, but also its varying programme. The layers of programme overlap and contract as required to provide public, semi public and private spaces. The louvres function not only to provide privacy and security, but also function as a filter to mitigate the hard urban environment and create a comfortable condition inside, like having a forest around the building.

    Project details
    • Year 2010
    • Work finished in 2010
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Offices/studios / Art Galleries
    Archilovers On Instagram
    Lovers 47 users