Papabubble in Yokohama

Yokohama / Japan / 2013

24
24 Love 3,620 Visits Published
When we were asked for renovation, the client was in need of installing partition between kitchen and shop. We intend to design a space that resonates with movements of candy makers during the making process, and also movements of their products. Our design focuses on relationships between concrete and formwork at various stages. By making various configuration of concrete and formwork and inserting glass and tiles randomly, we create spaces to welcome and receive visitors, staff and products. DATA title : papabubble at YOKOHAMA architect:Jo Nagasaka/Schemata Architects project team: Ryosuke Yamamoto/Schemata Architects address : Aioi-cho Naka-ku Yokohama Tokyo usage:shop + kitchen construction:TANK floor area:70.10m² completion:07/2013 photo:Takumi Ota
24 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    When we were asked for renovation, the client was in need of installing partition between kitchen and shop. We intend to design a space that resonates with movements of candy makers during the making process, and also movements of their products. Our design focuses on relationships between concrete and formwork at various stages. By making various configuration of concrete and formwork and inserting glass and tiles randomly, we create spaces to welcome and receive visitors, staff and...

    Project details
    • Year 2013
    • Work finished in 2013
    • Status Completed works
    • Type Showrooms/Shops
    Archilovers On Instagram
    Lovers 24 users