“Louis Vuitton” store

LVM Architecture Venezia / Italy / 2013

3
3 Love 1,705 Visits Published
The new store occupies 4 floors of an existing “Ex Cinema San Marco” in Venice. The old cinema building is to be fully refurbished with new layout distribution of the interior spaces, finishes and furnishings. The first three floors are dedicated to selling LV products with the top floor accomodating a large public space dedicated to literature events.
3 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The new store occupies 4 floors of an existing “Ex Cinema San Marco” in Venice. The old cinema building is to be fully refurbished with new layout distribution of the interior spaces, finishes and furnishings. The first three floors are dedicated to selling LV products with the top floor accomodating a large public space dedicated to literature events.

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2013
    • Client Louis Vuitton Italia S.p.A.
    • Cost 4.000.000
    • Status Completed works
    • Type Showrooms/Shops / Art Galleries
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users