Private Beach Landscape

KHAJUF Jeddah / Saudi Arabia / 2005

4
4 Love 961 Visits Published
Our aim was to improve the existing conditions, focusing on the main entrance area, the circulation within the site, and the levels leading to the shore line. The gate to the existing main villa was hidden with plants and rockery, a new design was introduced to give importance to the main entrance and accentuate the vehicular and pedestrian paths leading to it. Existing palm trees were maintained and new arrangements were added for an aesthetic touch.
4 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Our aim was to improve the existing conditions, focusing on the main entrance area, the circulation within the site, and the levels leading to the shore line. The gate to the existing main villa was hidden with plants and rockery, a new design was introduced to give importance to the main entrance and accentuate the vehicular and pedestrian paths leading to it. Existing palm trees were maintained and new arrangements were added for an aesthetic touch.

    Project details
    • Year 2005
    • Work started in 2004
    • Work finished in 2005
    • Status Completed works
    • Type Waterfront / Landscape/territorial planning
    Archilovers On Instagram
    Lovers 4 users