Holiday flat

Santa Margherita Ligure / Italy / 2012

3
3 Love 1,435 Visits Published
The aim of this refurbishment of an holiday flat in Santa Margherita Ligure was to turn the client's request of a stylish home into a desaturated and bright "post-modern" one. The project focus is the oblique wall with plaster frames that slices the flat. This wall hides the main bedroom and it has a "sliding part" that closes the sofa area of the living room, so defining a secondary bedroom.
3 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The aim of this refurbishment of an holiday flat in Santa Margherita Ligure was to turn the client's request of a stylish home into a desaturated and bright "post-modern" one. The project focus is the oblique wall with plaster frames that slices the flat. This wall hides the main bedroom and it has a "sliding part" that closes the sofa area of the living room, so defining a secondary bedroom.

    Project details
    • Year 2012
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Refurbishment of apartments
    Archilovers On Instagram
    Lovers 3 users