Kristoffer Wolf

Photographer Copenhagen / Denmark

0
send a message
Kristoffer  Wolf 0
Kristoffer Wolf
Med Mund zu Mund Media hjælper virksomheder med markedsføring gennem produktion af reklamer, video- og videoannoncer på Facebook, Instagram og YouTube.
Som konsulent jeg vare på hele planlægnings-, produktions- og publiceringsprocessen, via Mund zu Mund Media som er et visuelt social media reklamebureau med videoreklame som omdrejningspunkt.

Som konsulent, kombinerer jeg professionelt både teknisk, teoretisk, praktisk og psykologisk indsigt i min strategiske rådgivning og jeg trækker både en mastergrad i tværmedie kommunikation, på coaching uddannelse, på min ledelsesteori fra Niels Brock, og på en bachelorgrad i ernæring.

Når mine kunder bestiller visuel reklame med billeder og video, til bl.a. Facebookanoncering, så sker det på baggrund af hundredevis af timers erfaring med videoproduktion, fotografering og social mediaannoncering.
Kristoffer  Wolf
Kristoffer Wolf
  • Address Industrivej 38e 4000 Roskilde, 37032352 Copenhagen | Denmark
  • Tel +45 53272828

Follow Kristoffer Wolf also on

Med Mund zu Mund Media hjælper virksomheder med markedsføring gennem produktion af reklamer, video- og videoannoncer på Facebook, Instagram og YouTube. Som konsulent jeg vare på hele planlægnings-, produktions- og publiceringsprocessen, via Mund zu Mund Media som er et visuelt social media reklamebureau med videoreklame som omdrejningspunkt. Som konsulent, kombinerer jeg professionelt både teknisk, teoretisk, praktisk og psykologisk indsigt i min strategiske rådgivning og jeg trækker både en mastergrad i tværmedie kommunikation, på coaching uddannelse, på min ledelsesteori fra Niels Brock, og på en bachelorgrad i ernæring. Når mine kunder bestiller visuel reklame med billeder og video, til bl.a. Facebookanoncering, så sker det på baggrund af hundredevis af timers erfaring med videoproduktion, fotografering og social mediaannoncering.