Brecht Deroose

Wortegemsesteenweg 1 bus 1 / Belgium

0
send a message
Brecht Deroose 0
Brecht Deroose
Architect-assistentie is een bouwkundig tekenbureau gevestigd in Anzegem.
Wij bieden ondersteuning aan architecten en aannemers.
We zijn gespecialiseerd in het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen en het opmaken van meetstaten.

Brecht (17/05/1982) studeerde af als "Bachelor in de Toegepaste architectuur" aan de Hogeschool West Vlaanderen in 2003. Hij deed zijn stage bij architect Steven Verbeke (Harelbeke). Tijdens een praktijkervaring bij Kijk en Bouw (Menen, 2003-2006) werd hij ontwerptekenaar in bijberoep. Die ervaring werd aangevuld bij Lagae Construct (Menen 2006-2009), Feys bvba (Poperinge 2009-2010) & BAa (Anzegem april 2010) om tenslotte toe te treden tot Buro voor Architect Assistentie als volwaardige partner.

We bieden ondersteuning in uitvoerend tekenwerk waaronder het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen (door de architect aangeleverd). Daarvoor maken we gebruik van het softwareprogramma Revit Architecture.
De plannen kunnen dan onmiddellijk in 3D bekeken worden en in 3D-visualisatietekeningen omgezet worden.

We staan ook in voor de opmaak van de meetstaten en bestekken. Dit gebeurt op basis van de bestekteksten en codering van de VMSW. Op vraag van de architect of aannemer kan ook op basis van andere methodes gewerkt worden.
De meetplannen worden bij elke opdracht meegestuurd zodat alles onmiddellijk terug te vinden is voor de aannemer.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de volgende zaken : het opmeten van bestaande gebouwen, het uittekenen van die opmetingen, het overtekenen van bestaande plannen, het opmaken van verkoopsplannen en het opmaken van specifieke family's in Revit.
Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele andere vragen.
Brecht Deroose
Brecht Deroose
  • Address Anzegem, 8570 Wortegemsesteenweg 1 bus 1 | Belgium

Follow Brecht Deroose also on

Architect-assistentie is een bouwkundig tekenbureau gevestigd in Anzegem. Wij bieden ondersteuning aan architecten en aannemers. We zijn gespecialiseerd in het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen en het opmaken van meetstaten. Brecht (17/05/1982) studeerde af als "Bachelor in de Toegepaste architectuur" aan de Hogeschool West Vlaanderen in 2003. Hij deed zijn stage bij architect Steven Verbeke (Harelbeke). Tijdens een praktijkervaring bij Kijk en Bouw (Menen, 2003-2006) werd hij ontwerptekenaar in bijberoep. Die ervaring werd aangevuld bij Lagae Construct (Menen 2006-2009), Feys bvba (Poperinge 2009-2010) & BAa (Anzegem april 2010) om tenslotte toe te treden tot Buro voor Architect Assistentie als volwaardige partner. We bieden ondersteuning in uitvoerend tekenwerk waaronder het uittekenen van voorontwerpen, bouwaanvragen en uitvoeringsplannen (door de architect aangeleverd). Daarvoor maken we gebruik van het softwareprogramma Revit Architecture. De plannen kunnen dan onmiddellijk in 3D bekeken worden en in 3D-visualisatietekeningen omgezet worden. We staan ook in voor de opmaak van de meetstaten en bestekken. Dit gebeurt op basis van de bestekteksten en codering van de VMSW. Op vraag van de architect of aannemer kan ook op basis van andere methodes gewerkt worden. De meetplannen worden bij elke opdracht meegestuurd zodat alles onmiddellijk terug te vinden is voor de aannemer. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor de volgende zaken : het opmeten van bestaande gebouwen, het uittekenen van die opmetingen, het overtekenen van bestaande plannen, het opmaken van verkoopsplannen en het opmaken van specifieke family's in Revit. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele andere vragen.