VIBORG TOWN HALL

Viborg / Denmark / 2011

7
7 Love 1,365 Visits Published
First prize in international competition The interplay between house and park creates a new place in the town where the large inner atrium is the heart that joins the town hall’s professional community with the community of the citizens. The town council hall is flexibly designed and together with the canteen, foyer and an adjoining meeting room it can be converted into a conference centre. The café on the top floor of the building has direct access to the roof garden with a view of Viborg Cathedral.
7 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    First prize in international competition The interplay between house and park creates a new place in the town where the large inner atrium is the heart that joins the town hall’s professional community with the community of the citizens. The town council hall is flexibly designed and together with the canteen, foyer and an adjoining meeting room it can be converted into a conference centre. The café on the top floor of the building has direct access to the roof garden with a view of Viborg...

    Project details
    • Year 2011
    • Work started in 2009
    • Work finished in 2011
    • Main structure Reinforced concrete
    • Client Municipality of Viborg
    • Status Completed works
    • Type Government and institutional buildings / Town Halls
    Lovers 7 users