Sea & Land Tasting Room

Taiwan / 2016

14
14 Love 586 Visits Published

At the doorway of the entrance hall, a dark red mass and white continuity segments the path between the office and the reception area. Through the aisle and a black gate, we enter the reception area to unveil the upcoming event. A huge black net stands at the left side of reception area ;unornamented slate-gray bricks are embedded in a multilayer structure. Natural light seeps through the narrow cracks from inside to outside, creating a dim cellar-like ambient. The space compressed by a blackboard ceiling directs people’s vision to the current event topics exhibiting at both sides of the reception area. At the right, a black polished mirror-like-surface bar counter stretches forward, reflecting the aged brick background and creating a dramatic effect of the space. As a dining and interactive space, compartments in the space are removed to facilitate comfortable interaction among the hosts and guests.


A slant layout activates irregular spaces formed by the base and increases the flexibility of furniture arrangement; the various ctivities that can be held in the space. In the interior space, demoulded ceilings with stripes are exposed intentionally. Black iron, hand-dyeing paint, and woven carpets are integrated with material, featuring black, gray, and white tones to demonstrate the coexistence of old and new. Immersing in the purely quiet space, guests will enjoy a sensual experience, which highlights the inseparability of their exquisite lifestyle and the drink of their choice.

14 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    At the doorway of the entrance hall, a dark red mass and white continuity segments the path between the office and the reception area. Through the aisle and a black gate, we enter the reception area to unveil the upcoming event. A huge black net stands at the left side of reception area ;unornamented slate-gray bricks are embedded in a multilayer structure. Natural light seeps through the narrow cracks from inside to outside, creating a dim cellar-like ambient. The space compressed by a...

    Project details
    • Year 2016
    • Work finished in 2016
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Restaurants
    Lovers 14 users