M24 House

Private house - Nominated for the Mallorca Architecture Award Alcúdia / Spain / 2017

25
25 Love 1,239 Visits Published

Given the narrowness of the site and marked by the northern views, a 47-metre-long stone wall becomes the backbone of the project.


This axis remarks visual continuity and connection between the swimming pool courtyard and the sea.


A sequence of voids organises the first floor level and defines the house’s geometry. In this way bedrooms have good views, sunlight and privacy.

25 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Given the narrowness of the site and marked by the northern views, a 47-metre-long stone wall becomes the backbone of the project. This axis remarks visual continuity and connection between the swimming pool courtyard and the sea. A sequence of voids organises the first floor level and defines the house’s geometry. In this way bedrooms have good views, sunlight and privacy.

    Lovers 25 users