Stachury Apartment

Gdańsk / Poland / 2017

42
42 Love 2,223 Visits Published

Apartment on Stachura Street. 


We made this project of a flat at the Gdańsk Garnizon for a young couple of doctors.
Customers wanted the Scandinavian and cozy flat with light furniture. 


The main color in the interior is a navy blue for which the background is shades of gray and white. The color palette is complemented by pink and copper adds. The interior uses natural materials such as stone and oak wood.


The flat consists of a living room with kitchen annex, bedroom, bathroom, utility room and a corridor connecting all rooms.

42 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Apartment on Stachura Street.  We made this project of a flat at the Gdańsk Garnizon for a young couple of doctors.Customers wanted the Scandinavian and cozy flat with light furniture.  The main color in the interior is a navy blue for which the background is shades of gray and white. The color palette is complemented by pink and copper adds. The interior uses natural materials such as stone and oak wood. The flat consists of a living room with kitchen annex, bedroom, bathroom,...

    Lovers 42 users