House BL

Póvoa de Varzim / Portugal / 2017

23
23 Love 1,093 Visits Published

Despite located in a rural context of complex characterization the BL house develops a true relation with the exterior surroundings through an extended patio that leads to a plateau where we can gather around a bonfire. the entrance in space and amplitude suggests the remaining spaces and combines the three floors in a straightforward way

23 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Despite located in a rural context of complex characterization the BL house develops a true relation with the exterior surroundings through an extended patio that leads to a plateau where we can gather around a bonfire. the entrance in space and amplitude suggests the remaining spaces and combines the three floors in a straightforward way

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2017
    • Main structure Reinforced concrete
    • Client private
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture
    Lovers 23 users