Hawthorn Terrace

Melbourne / Australia / 2017

22
22 Love 1,968 Visits Published

This project was an extension to a single fronted victorian in Hawthorn.


Timeless contemporary was the brief, and we wanted to give them a flexible space for a growing family that could be adaptable for a small gathering, or a larger crowd.


Within the kitchen / dining / living space, there are multiple zones, allowing the family great flexibility in how it's used.

22 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    Enlarge image

    This project was an extension to a single fronted victorian in Hawthorn. Timeless contemporary was the brief, and we wanted to give them a flexible space for a growing family that could be adaptable for a small gathering, or a larger crowd. Within the kitchen / dining / living space, there are multiple zones, allowing the family great flexibility in how it's used.

    Lovers 22 users