Oberfeld Residence

With a series of custom-designed vertical louvers, a private oasis harmoniously nestles into this fairly urban environment. West Hollywood / United States / 2012

7
7 Love 659 Visits Published

From the street, the crisp, white cement panels that clad the residence’s exterior rise a modest 18’ from the street. However, almost secretly tucked away towards the back and the panoramic views, a clean, modern 10,000-square foot home emerges containing two main floors, a basement, a grand lawn, infinity pool, and an all encompassing view of the Los Angeles basin.

7 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    From the street, the crisp, white cement panels that clad the residence’s exterior rise a modest 18’ from the street. However, almost secretly tucked away towards the back and the panoramic views, a clean, modern 10,000-square foot home emerges containing two main floors, a basement, a grand lawn, infinity pool, and an all encompassing view of the Los Angeles basin.

    Lovers 7 users