House in Begur

Begur / Spain / 2015

23
23 Love 2,140 Visits Published

Two-storey house overlooking the sea in a sloping plot, which is accessed by a gangway to the upper floor level, destined to private use.


The ground floor shows itself completely open to the sea in the corner, enjoying a terrace with pool and chill-out. The vertical communication is located in the central area of the house, through an expressive staircase.


Externally, the house is painted in chocolate color, favoring its camouflage in the surrounding landscape of pine trees and rocks. The materiality of the railing of the balcony, very openwork, favors the big star of this home, which is the Mediterranean Sea, the reason why it has been built.

23 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Two-storey house overlooking the sea in a sloping plot, which is accessed by a gangway to the upper floor level, destined to private use. The ground floor shows itself completely open to the sea in the corner, enjoying a terrace with pool and chill-out. The vertical communication is located in the central area of the house, through an expressive staircase. Externally, the house is painted in chocolate color, favoring its camouflage in the surrounding landscape of pine trees and rocks. The...

    Project details
    • Year 2015
    • Work started in 2013
    • Work finished in 2015
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Lovers 23 users