House Complex

Kigali / Rwanda / 2017

6
6 Love 836 Visits Published

The project area looks at a green valley.The houses in the project are considered to benefit from this green landscape.From one end of the mountain to the other, there is a 15 meter level difference.


The building is designed to sit on every level in the slope.A dynamic architecture has been created thanks to the architecture that has settled down.The social area between the two housing blocks, the ornamental pool and the swimming pool are designed.It is also possible to observe the green scenery from social areas.

6 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project area looks at a green valley.The houses in the project are considered to benefit from this green landscape.From one end of the mountain to the other, there is a 15 meter level difference. The building is designed to sit on every level in the slope.A dynamic architecture has been created thanks to the architecture that has settled down.The social area between the two housing blocks, the ornamental pool and the swimming pool are designed.It is also possible to observe the green...

    Project details
    • Year 2017
    • Main structure Reinforced concrete
    • Status Current works
    • Type Apartments / Multi-family residence / Swimming Pools
    Lovers 6 users